Welkom bij Plusbus De Liemers!

De Plusbus biedt aangepast en voordelig vervoer van deur tot deur in de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en directe omgeving.

Of u nu uw boodschappen wil doen, uw familie, huisarts, het ziekenhuis of de kapper wil bezoeken: de Plusbus maakt het mogelijk! Ook wanneer u met meerdere personen een activiteit wilt bezoeken of samen naar een winkel wilt, u kunt altijd een beroep doen op de Plusbus.

Bent u afhankelijk van een rolstoel dan kan vervoer naar b.v. een  ziekenhuis in de regio, zoals Doetinchem, Velp, Zevenaar of Arnhem, ook verzorgd worden. Een begeleider mag dan gratis meerijden. Al onze bussen zijn uitgevoerd met rolstoelliften.

De Plusbus wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Voor onze vrijwilligers staat correct gedrag, hulpvaardigheid en vriendelijkheid voorop.

De Plusbus de Liemers werkt nauw samen met o.a. Graag Gedaan in Duiven en Westervoort en de Plusbus Doesburg e.o. Deze stichtingen zorgen met de inzet van vele vrijwilligers voor aangepast en/of begeleid vervoer in de regio.

Graag Gedaan biedt begeleid vervoer aan naar b.v. het ziekenhuis, waarbij de vrijwilliger met eigen vervoer u begeleidt naar, maar ook in, het Ziekenhuis.

Meer informatie vindt u op ‘Graag Gedaan Duiven’ en ‘Graag Gedaan Westervoort’