De Stichting Aangepast Vervoer Plusbus De Liemers is 1 januari 2018 van start gegaan in de nieuwe gemeente Zevenaar om voor kwetsbare groepen voordelig vervoer van deur tot deur te realiseren.
Vanaf 1 maart 2020 is de Plusbus ook in de gemeenten Duiven en Westervoort gaan rijden en zijn wij verder gegaan onder de naam ‘Plusbus de Liemers’

Wij willen graag met u in contact komen om uw medewerking te bespreken om ‘Maatschappelijk Partner’ van de Plusbus De Liemers te worden en zo uw bedrijf of organisatie op een bijzondere en positieve wijze te promoten.

Hieraan zitten zowel voordelen voor u als voor ons. Voor ons meer financiële armslag, voor u rijdende reclame door de regio, want de bussen zijn dagelijks in de hele regio Liemers, Arnhem, Didam en Doesburg te zien. Dit geeft u als ‘Maatschappelijk Partner’ van de Plusbus De Liemers een positieve en grotere naamsbekendheid. En u ondersteunt hiermee ook de mogelijkheid om onze doelgroepen ‘mobieler te maken’ en daarmee toont u tevens de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf of organisatie in uw eigen regio!

Maar wij doen meer om uw betrokkenheid kenbaar te maken:

  • Op de website van de Plusbus De Liemers wordt op deze pagina ‘Maatschappelijke Partners’ ook uw bedrijfspresentatie opgenomen om uw betrokkenheid te delen.
  • U ontvangt een certificaat met een afbeelding van het voertuig met uw logo.
  • 3 jaar lang rijdt de bus dagelijks door de regio Liemers met uw naam erop.

Wilt u ons project steunen? Neemt u dan contact op met Theo van Leeuwen op telefoonnummer 06 29 53 55 47.
Mogen wij op uw steun rekenen?  De Plusbus-vrijwilligers stellen uw belangstelling bijzonder op prijs!